Телемедицина

Консултиране с лекар от разстояние, чрез свързано с интернет устройство – телестанция, компютър, таблет.

Описание на услугата

Домашен социален патронаж Бургас предоставя възможност на своите потребители за провеждане на консултация с лекар в дома, чрез телемедицина.
Телемедицина означава консултиране с лекар от разстояние, чрез свързано с интернет устройство – телестанция, компютър, таблет.
Важно е да се отбележи, че чрез телемедицината НЕ се провежда обстоен преглед на пациента, а се извършва консултация за конкретен проблем.
   

Право на услугата

Всички потребители на Домашен социален патронаж.

Как можем да помогнем?

За да заявите преглед чрез телемедицина е необходимо да се обадите на тел. 0879656660 и се съобщите конкретните оплаквания. След събиране на данни от страна на оператора, се фиксира ден и час за консултация с лекар от УМБАЛ. В уговореното време специалист от Домашен социален патронаж посещава потребителя на ДСП в дома му, измерва жизнените му показатели и осъществява връзка с медика, чрез телестанцията.
За потребителите, които могат да се придвижат до адреса на Домашен социален патронаж- гр. Бургас, ул. “И. Богоров“ №20 , тази консултация може да се осъществи чрез телестанцията в административната сграда.

Цена на услугата

Безплатна

Въпроси и отговори

Пишете ни

Пишете ни, а нашите специалисти ще се свържат с Вас възможно най-скоро

Свържете се с нас


info@domashenpatronaj.com
тел. 0879656660

Други услуги

Запознайте се с другите услуги, които предлагаме